![]() |
Fransız Mutfağı Baharatlı Balkabağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fransız Mutfağı Baharatlı BalkabağıBaharatlı Balkabağı Kişi Sayısı : 8 Hazırlama Süresi : 15 dk ![]() Pişirme Süresi : 35 dk ![]() Tarifi ekleyen : Zeynep Hoşöz Tarif Seviyesi : kolay Bu tarif 218 kişi tarafından incelendi ![]() 1 kg balkabagı,ince dilimlenmiş 25 gram tereyağı 1 çorba kaşığı zeytinyağı ½ tatlı kaşığı toz tarçın 4 cm taze zencefil,soyulmuş ve rendelenmiş ½ çorba kaşığı pudra şekeri ½ adet limon * Patates Yahnisi * Soğanlı Tart * Breton Çorbası * Fransız Usulü Dana Ciğeri * Vişneli Yoğurt Tatlısı * Fransız Usulü Tavuk Sarma Büyük ve tabanı geniş bir tencerenin içerisine tereyağını,zeytinyağını,rendelenmiş zencefili koyup kavurun,üzerine dilimlenmiş balkabaklarınıda ilave edip sotelemeye devam edin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|