![]() |
Ciabatta İtalyan Ekmeği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ciabatta İtalyan EkmeğiCiabatta (İtalyan Ekmeği Ciabatta (İtalyan Ekmeği) Malzemeler: Ön Hamur icin 1/8 Kave kasigi Kuru Maya 2 Yemek Kasigi Sicak Su 80 Gramm Su 135 Gramm Un Hamur 1/2 Kavekasigi Kurumaya 2 Yemekkasigi Sicak Su 160 Gramm Su ( Odasicakligi) 1 Yemekkasigi Zeytinyagi 270 Gramm Un 1 1/2 Kavekasigi Tuz Yapilis Tarifi: Bu Ekmegin tadi cok güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|