![]() |
Milano Usulü Pilav (İtalya) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milano Usulü Pilav (İtalya) Yemek Tarifi![]() 1 Bardak Basmati Pirinc 1 Sogan (ince kiyilmis) 1 Corba Kasigi Zeytinyagi 1 Ince Dilim Kiyilmis Pastirma 3 Bardak Tavuk Suyu 50 Gr ![]() Karabiber Tuz Zeytinyagini isitin ve soganla pastirmayi yakmamak sartiyla hafifce yumusayincaya kadar kavurun ![]() Pirinci katin ve karistirarak 1-2 dakika kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Milano Usulü Pilav (İtalya) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milano Usulü Pilav (İtalya) Yemek TarifiSLEĞENLİ TAVUK IZGARA Malzemeler 1 adet tavuk 2 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı doğranmış taze fesleğen 2 çorba kaşığı doğranmış taze çam fıstığı 50 gr rendelenmiş Cheddar peyniri 1 çorba kaşığı doğranmış maydanoz Karabiber FESLEĞENLİ TAVUK IZGARA TARİFİ Büyükçe bir tencereyi ağzına kadar suyla doldurun ve suyu kaynatın, içine temizlenmiş tavuğu atın ve bir müddet daha kaynatın; ardından ısıyı düşürüp 10 dakika ağır ağır kaynamaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|