Çin Usulü Dana Yahni (4 Kişilik) Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çin Usulü Dana Yahni (4 Kişilik) TarifiÇin Usulü Dana Yahni (4 Kişilik) MALZEMELER 300 gr Dana Eti 2 Soğan 3 Sivribiber 1 Havuç 2 Diş Sarımsak 2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 2 Çorba Kaşığı Soya Fasulyesi 2 Çorba Kaşığı Soya Sosu 2 Kahve Fincanı Sıcak Su HAZIRLANIŞI Dana etini şeritler halinde kesin Soğanları soyup iri parçalar halinde doğrayın Biberleri temizleyip çekirdeklerini ayıklayın Havuç ve sarımsağı iri iri kıyın![]() Sıvıyağı teflon tavada kızdırın Eti ilave edip rengi değişinceye kadar kavurun Soğan, havuç, biber, sarımsak ve soya fasulyesini ekleyin Sürekli karıştırarak birkaç dakika pişirin![]() Sıcak su ve soya fasulyesini ilave edip sebzeler diri kalacak şekilde birkaç dakika daha karıştırarak pişirin Sıcak olarak servis yapın![]() |
|
|
|