![]() |
Alman Mutfağı - Hamburg Tavuğu Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman Mutfağı - Hamburg Tavuğu TarifiAlman Mutfağı- Hamburg Tavuğu Tarifi Malzemeler 8 adet tavuk baget (veya bir bütün tavuk 8 parçaya bölünür) 1 çay kaşığı karabiber 2 baş orta boy kuru soğan (halka şeklinde doğranmış) 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı domates salçası 3 yemek kaşığı margarin 200 gr ![]() 10-15 adet kabuklu veya kabuksuz midye 1 su bardağı beyaz şarap 2 diş sarmısak (dövülmüş) Yapılışı Öncelikle 2 yemek kaşığı yağ derin bir tavada eritilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öte yandan bir tavaya kalan 1 yemek kaşığı yağ konup, eriyince 2 diş sarmısak atılır ve 1 dakika kadar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|