![]() |
Ciğer - Pakistan Mutfağı Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ciğer - Pakistan Mutfağı Yemek TarifiMalzemeler : 750 gr ![]() 4 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı pul kırmızı biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 limon suyu 1/ 4 su bardağı tereyağı Hazırlanışı : Ciğer dilimlerini uzunlamasına ikiye kesip kenara koyun ![]() Orta boy bir kaba sarmısak, tuz, pul biber, karabiber ve limon suyunu koyup karıştırın ![]() Ciğerleri hazırladığınız bu karışıma koyup 1 saat bekletin ![]() Bir tavada tereyağını eritip ciğer dilimlerini sık sık çevirerek kızartın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ciğer - Pakistan Mutfağı Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ciğer - Pakistan Mutfağı Yemek TarifiNICE USULÜ TEKİR BALIĞI Malzemeler 12 tekir balığı 50 ml sızma zeytinyağı 1 soğan, 2 diş sarımsak 3 domates 2 yemek kaşığı domates salçası 4 dal kıyılmış maydanoz, Tuz, karabiber 5 yemek kaşığı beyaz şarap 1 kahve fincanı dilimlenmiş siyah zeytin NICE USULÜ TEKİR BALIĞI TARİFİ Soğan ve sarımsakları soyup kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|