![]() |
Kolay Elbasan Tava (Arnavut Yemekleri) Tarifi Yöresel Lezzetler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolay Elbasan Tava (Arnavut Yemekleri) Tarifi Yöresel LezzetlerKolay Elbasan Tava (Arnavut Yemekleri) Tarifi Yöresel Lezzetler MALZEMELER (6 Kişilik ) 500 gr Kuzu Eti (kemikli) 1 Su Bardağı Un 1 Su Bardağı Yogurt 2 Adet Yumurta 2 Yemek Kaşığı Margarin 1 Baş Soğan Yeteri kadar tuz, karabiber, kırmızı pul biber 1 Çay Bardağı Su HAZIRLANIŞI: Bir kap içerisinde yağ ile doğranmış soğanı hafifçe öldürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kapta yoğurt, yumurta ve unu top top olmaması için iyice çırpın ![]() ![]() ![]() Üzeri kızarıncaya kadar orta ısılı fırında pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|