|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
boeuf, hazırlanışı, strogonof, tarifi, yapımı, yemek |
![]() |
Boeuf Strogonof Yapımı Hazırlanışı Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boeuf Strogonof Yapımı Hazırlanışı Yemek TarifiBoeuf Strogonof rus mutfagı Malzemeler: Dana eti 1 kg Kuru soğan 2 adet Dolmalık biber 2 adet Un 2 çorba kaşığı Domates 2 adet Yağ 3 çorba kaşığı Domates salçası 2 çorba kaşığı Et suyu 1/2 su bardağı Tuz ,Karabiber Yapilisi: Et ince dilimler halinde kesilir, 3 çorba kaşığı yağda suyunu çekinceye kadar kavrulur ![]() Ayrı bir tavada 1 çorba kaşığı yağda un kavrulur, et suyu eklenir, kaynatılır ![]() ![]() ![]() Tuz ve karabiber eklenir ![]() ![]() Ayrı bir kapta sırasıyla 1 çorba kaşığı yağda, soğan, dolma biberi kavurun, küçük doğranmış domatesi, salçayı ekleyin ![]() Piştikten sonra etin üzerine dökün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Boeuf Strogonof Yapımı Hazırlanışı Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boeuf Strogonof Yapımı Hazırlanışı Yemek TarifiBoeuf Strogonof |
![]() |
![]() |
|