![]() |
Peynir Soslu Balık İzgara - İspanyol Mutfağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peynir Soslu Balık İzgara - İspanyol MutfağıPeynir Soslu Balik Izgara İspanya Mutfağı Malzemeler: 1kg morina yada mersin baligi yada kiliç filetosu ayçiçek yagi peynir sosu 3 su bardagi rendelenmis ekmek kirintisi Peynir sosu için: 200 gr ince kesilmis kasar peyniri 2 çay kasigi hardal 2 çay kasigi acisiz kirmizi biber 4 çay kasigi acili sos 1 su bardagi bira Yapilisi: Sos malzemelerini bir tencerede peynir eriyene kadar karistirarak pisirin ![]() Balik filetolarini küçük parçalara ayirin ![]() ![]() Ekmek kirintilarina bulayin ![]() ![]() Peynir sosu ile birlikte servis yapin ![]() |
![]() |
![]() |
|