Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Tatlı

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaşık, tatlıları, tatlısı

Kaşık Tatlısı - Ev Tatlıları

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşık Tatlısı - Ev Tatlıları




Kaşık Tatlısı

Ana helvası da denilen bu helvaya cevizde ilave edilebilir Yağda un pembeleşinceye kadar kavrulur Ağda kaşığının sırtı İletavı bilinir Şeker soğuk suda bekletilir Miyane adı verilen un sıcakken şekerli soğuk su ilave edilir Az ateşte bu işlem yapılır'Kaşığa sarmaz hale gelince kıvamı tamamdır Kaşık içi ile yapılan kalıp tepsiye dizilir



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.