![]() |
Erikli Kurabiye Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erikli Kurabiye Tatlı TarifiErikli Kurabiye MALZEMELER 250 gr ![]() 1 Çorba Kaşığı Yoğurt 1 Paket Kabartma Tozu 1 Adet Limon Rendesi 1 Kahve Fincanı Şeker 3 Su Bardağı Un 1 Çay Kaşığı Vanilya İçi İçin: 15 Adet Kırmızı Ve Olgun Erik Üzerine: Pudra Şekeri HAZIRLANIŞI 3 su bardağı unu ve 1 paket kabartma tozunu düz bir zemine eleyerek alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurdan erik büyüklüğünde parçalar koparıp,avucunuzun içinde açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Erikli Kurabiye Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erikli Kurabiye Tatlı TarifiPAVLOVA PASTASI Pasta İçin Malzemeler Pandispanya için 1 poşet Pandispanya Un 3 yumurta 10 yemek kaşığı su 1 çay bardağı öğütülmüş antep fıstığı Krema için 1,5 su bardağı süt 4 çay kaşığı nescafe 1 paket Vanilinli Pasta Kreması 40gr sütlü çikolata rendesi Üzerine 2 yemek kaşığı antep fıstığı PAVLOVA PASTA TARİFİ Pandispanya: Pandispanya unu yumurta, su ile 7-8 dakika çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() Krema: Sütü ılıtın, içinde nescafeyi eritin ve buzdolabında iyice soğutun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|