Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hazırlanır, yapılışı, şekerpare, şurubu

Şekerpare Şurubu Nasıl Hazırlanır, Şekerpare Yapılışı

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Şekerpare Şurubu Nasıl Hazırlanır, Şekerpare Yapılışı




Şekerpare Şurubu Nasıl Hazırlanır, Şekerpare Yapılışı



Şekerpare Tarifi, Şekerpare Nasıl Yapılır yenisininde, Şekerpare Şurubu Nasıl Hazırlanır, Şekerpare Yapılışı, oktay usta şekerpare tarifi özelininde, irmikli şekerpare tarifi,oktay ustadan şekerpare tarifi, tatlı tarifleri,oktay usta hızlıca hakkındaki bilgiler

Malzemeler

1 adet yumurta

3 çorba kaşığı yoğurt

1 kahve fincanı şeker

1 çay kaşığı karbonat

1/2 paket margarin

1 çay bardağı zeytinyağı

un

Şekerpare Şekerpare Nasıl Yapılır farklıca, Şekerpare tarifi

Şurup Malzemesi

3 su bardağı şeker

2 su bardağı su

Hazırlanışı

Margarini eritin, yumurtayı şekerle kanştırıp yağları ilave edin teknolojiside Yoğurt, karbonat ve elenmiş unu katarak yumuşakça bir hamur hazırlayın Ceviz büyüklüğünde parçalara aynrıp , elinizin içinde yassıltın, içine dövülmüş ceviz koyup kapatın müşterisininde Tepsiye dizip 170 derece ısılı fırında 45-50 dakika pişirin Soğuduğunda üzerine hazırlanmış sıcak şurup dökün Soğuk olarak servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.