![]() |
Enteresan Bilgiler! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Enteresan Bilgiler!1 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() 12 ![]() ![]() 13 ![]() ![]() 14 ![]() ![]() 15 ![]() ![]() ![]() 16 ![]() ![]() 17 ![]() ![]() ![]() 18 ![]() ![]() ![]() ![]() 19 ![]() ![]() 20 ![]() ![]() 21 ![]() ![]() ![]() 22 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() bende bilmiyodum speed:))ben köpeğime yedirmiştim ama bişey olmamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ERen
|
![]() suskun lütfen alınma ama bu bilgiler artık her yerde dolaşıyo ve bıkkınlık getirmeye başladı artık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() olabilir sevgili eren ama bak bilmediğimiz çok şey var diye düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saygım herzaman bakidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pesimistt
|
![]() 17 ![]() ![]() ![]() ne kadar ilgnç bn onu kağttn yapılır sanıodm ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
suskun
|
![]() :)ben teşekkür ederim arkadaşım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |