Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kartı, kredi, limitli, ytl

1 Ytl Limitli Kredi Kartı

Eski 06-29-2007   #1
tatia27

1 Ytl Limitli Kredi Kartı

Memur, kredi kartı için başvurdu Kart geldi ama sonuç hakaret gibi

İzmir Adliyesinde görev yapan bir devlet memuruna bir banka, 1 YTL limitli kredi kartı gönderdi 1 YTL'lik limit nedeniyle şaşkına dönen memur Göksel E, bankanın uygulamasına anlam veremediğini söyledi

Göksel E, yaptığı açıklamada, 3 yıllık devlet memuru olduğunu belirtti Bankaya babası adına çektikleri 3 bin YTL'lik kredi işlemi için gittiğini kaydeden Göksel E, yaşadıklarını şöyle anlattı:

''Kredi kartım olup olmadığını sordular Kredi kartımın olmadığını söyleyince 'O zaman size bir kredi kartı verelim' dediler Gönderdikleri kredi kartı geldi Limitini kontrol etmedim Markete alışveriş yapmaya gittim Alışveriş sonunda kredi kartımı verdim Market görevlisi limitimin yetersiz olduğunu söyledi Önce, 'Acaba bir yanlışlık mı oldu?' diye düşündüm Daha sonra bankanın kartla birlikte gönderdiği, limit miktarının da yer aldığı evraka baktım ve kartımın 1 YTL limitli olduğunu gördüm''

Kredi kartı veren şubeye yeniden gittiğini kaydeden Göksel E, ''Bana 1 YTL'lik kredi kartı göndermişsiniz dedim Banka görevlisi, '1 milyon YTL'lik olamaz? Bir yanlışlık olmuştur' şeklinde yanıt verince, yalnızca 1 YTL'lik dedim Kontrol ettiler ve ileride kart limitinin artabileceğini söylediler'' dedi

Kredi kartını iptal ettirdiğini kaydeden Göksel E, ''Bankanın ne yapmak istediğini anlayamadım YTL ile ne alınabilir ki? 'Size kart veremeyiz' deselerdi daha iyi olurdu Üstelik kullandığım takdirde 30 YTL'lik de masraf alacaklarmış'' şeklinde konuştu

Konunun iş çevresinde duyulması ve espri konusu yapılmasından rahatsız olduğunu da anlatan Göksel E, şöyle devam etti:

''Bazı arkadaşlarım, bankanın elinde geleceği gören cihaz bulunduğundan şüphelendiklerini, bazıları da kredi kartı limitimle seçimlerden sonra 1 litre mazot alma olasılığımın olduğunu söylüyorlar Son derece güven sarsıcı ve gurur kırıcı bir durum Dava açmayı düşünüyorum'' dedi

Öte yandan Göksel E'ye bankadan kredi kartıyla birlikte gönderilen yazıda, ''Limitiniz 1 YTL Taksitle alışveriş yapabilir, her alışverişten c-para kazanabilir ve c paralarınızı Türkiye'nin en geniş üye iş yeri ağında dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz Keyifli alışverişler dileğiyle'' şeklindeki ifadeler dikkati çekiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-30-2007   #2
ErGENEKON_GS_48

süperrremeine salık

Eski 07-07-2007   #3
bukettt

hade ya komedi resöem eline sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com