Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arog, deli, için, para

A.R.O.G. İçin Deli Para

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

A.R.O.G. İçin Deli Para

AROG için deli para
Kaynak: internethaber /
Cem Yılmaz son filmi AROG'a ne kadar para harcamış biliyor musunuz?

Cem Yılmaz, 5 Aralık'ta vizyona girecek yeni filmi 'AROG'un 9 milyon dolara mal olduğunu açıklayarak, "Çok oldu biraz! İzlense iyi olur yani! Ama izlenmeye layık bir film Seyircinin o kadar vicdanı vardır herhalde" dedi Ünlü komedyen, katıldığı bir televizyon programında 'AROG'la ilgili merak edilenleri anlattı

BENİ KİMSE SALLAMADI
* 'AROG'un önemli bir komedi filmi olduğunu düşünüyorum Epik bir destan Bugün izlerken bu duyguya kapıldık 'Yaa bu da olmasın bir filmde yani Bu da mı oldu yaaa' dedik İzlemesi hoş bir fantastik komedi oldu

* Futbol sahnesinin çekimlerini aktif bir taşocağında yaptık Aslında tehlikeliydi Sabah dinamit patlatılıyor, akşam biz çekim yapıyoruz Orayı iyi atlattık, çok fazla bir kaza gelmedi başımıza

* Taner Baltacı ile beraber çektik filmi ama ben sürekli oyuncu kostümü ile olduğum için tayt, lüle lüle saçlar, gözlerimde beyaz lens, kimse beni sallamıyordu

* Bizim futbol maçı yaptığımız bir sahne var Roberto Carlos'un dublörü oynadı Ayağı topa değmiş bir insan değilim Mesela küçükken abimle topumuz vardı, hiç eskimezdi Ama bakın filmde ne goller attım!

* Filmlerimde hep kadınlarla ilişkisi olmayan karakterleri canlandırdım Ben hiç sevişemedim; yazdığım hikayelerde kendime hiç sevişme sahnesi yazmadım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com