Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, kalan, sinemasının

Senden Bana Kalan Sinemasının Bilgileri

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Senden Bana Kalan Sinemasının Bilgileri

Senden Bana Kalan sinemasının bilgileri

Hawaii’li zengin toprak sahibi Matt King (Clooney), eşi Elizabeth ciddi bir tekne kazası geçirip, yaşam ünitesine girdikten sonra tüm hayatını yeniden gözden geçirmeye karar verir İki genç kız babası olan Matt, kızlarını alıp Kauai’ya bir tatile götürür Geçmişini ve geleceğini yeniden değerlendiren Matt, ailesinden kalan büyük mal varlığını satma kararı alır…

2005 yılında En iyi Uyarlama senaryo dalında Oscar alan yol ve şarap öyküsü Sideways filminin yazar ve yönetmeni Alexander Payne’nin son filmi The Descendants Hawaii’de geçen mizahi ve yer yer trajik bir öykü sunuyor George Clooney’i başrolde seyrettiğimiz yapım bu sene Hollywood Film Festival’inde usta oyuncuya yılın aktörü ödülünü de getirdi…

Gösterim tarihi: 24 Şubat 2012

Filmizlecomtr puanı: 77/10

IMDB puanı: 76/10

Yapım: 2011

Oyuncular: George Clooney, Shailene Woodley ve Amara Miller

Tür: Komedi, Dram

Senaryo: Alexander Payne

Yönetmen: Alexander Payne

Alternatif İsim: The Descendants

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com