![]() |
Alişan - Ah Le Yar Yar / Gitar Akorları... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alişan - Ah Le Yar Yar / Gitar Akorları...AliŞan - Ah Le YaR YaR / Gitar Akorları ![]() ![]() ![]() E Am E Sana olan duyguları bir bilebilsen Am E F E Anlatabilsembelki severdin ![]() ![]() ![]() E Am E İçimdeki hasretini bir duyabilsen Am E F E Anlayabilsenbelki benimdin ![]() ![]() ![]() A Dm Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan F E F E Vallahi yalaninan ki yalan A Dm Sen karasevdamsın benim duman duman duman duman F E F E Hasretin tüteriçimde yanan E Am Ah le yar yar yine başımda sevdan F Dm Ah le yar yar geceler kara zindan E Am Ah le yar yar bir parçacık canım var F E Onu da sen al ![]() ![]() ![]() E Am E Aklıma düştü gözlerin bir bıçak gibi Am E F E Ah silah gibicehennem gibi E Am E Söylenmemiş türkümdün sen unutmam seni Am E F E Unutmam seniunutamam ki ![]() ![]() ![]() A Dm Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan F E F E Vallahi yalaninan ki yalan A Dm Sen karasevdamsın benim duman duman duman duman F E F E Hasretim tüteriçimde yanan E Am Ah le yar yar yine başımda sevdan F Dm Ah le yar yar geceler kara zindan E Am Ah le yar yar bir parçacık canım var F E Onu da sen al ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|