|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
avcı, bacağı, kişilikyemek, kuzu, tarifleri, usulü |
![]() |
Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik)-Yemek TarifleriMALZEMELER 4 Adet Kuzu İncik 2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Salça 12 Adet Arpacık Soğanı 2 Adet Çarliston Biber 2 Adet Domates Tuz Kızartmak için Sıvı Yağ HAZIRLANIŞI öncelikle sıvı yağı tavaya alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir tavaya çok az sıvı yağ koyun ![]() ![]() ![]() Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|