![]() |
İcli Köfte(Antep)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İcli Köfte(Antep)-Yemek TarifleriİÇLİ KÖFTE ![]() M a l z e m e l e r 20 gr ![]() Yarım çay kaşığı tuz, Yarım çay kaşığı karabiber, Yarım çay kaşığı tozbiber, Yarım çay bardağı pulbiber, 150 gr ![]() 100 gr ![]() Hamurun İçindekiler: 50 gr ![]() 25 gr ![]() Yarım çay kaşığı karabiber, 20 gr ![]() Yarım çiğ yumurta, 1 çay kaşığı tuz, 1 soğan, HAZIRLANIŞI: ETİN HAZIRLANIŞI: Et, önce pişirme kıvamına gelinceye kadar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() HAMURUN HAZIRLANIŞI: Hamurun içindeki malzemelerin hepsi katılarak, içine soğan rendelenip iyice yoğurulur ![]() KÖFTENİN HAZIRLANIŞI: Yoğurulan hamurdan yaklaşık 40 gr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|