Yufkalı Pirzola-Yemek Tarifleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yufkalı Pirzola-Yemek TarifleriYufkalı Pirzola-Yemek Tarifleri Malzemeler • 5 parça milföy hamuru, • 5 parça pirzola, • 3 çorba kaşığı biber salçası, • 1 çorba kaşığı domates salçası, • 1 adet sivribiber, • 2 çorba kaşığı kaşar peyniri, • 1 adet yumurta sarısı, • Tuzkarabiber ve kekik Tarif Pirzolaları tavada 3 dk kadar kızartıp tabağa alınAynı tavada doğranmış sivribiberi ve salçaları kavurun Bu harca pirzolaları batırıp her tarafına eşit miktarda dağılmasını sağlayınMilföy hamurlarının ortasına pirzolaları koyup üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin Pirzolaların saplarının hamurun dışında kalmasına dikkat edin Hamurların üzerine yumurta sarısını sürüp 180 derecelik fırında 15 dk süreyle pişirin |
|