|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
endonezya, kebabıyemek, tarifleri, usulü, şiş |
![]() |
Endonezya Usulü Şiş Kebabı-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Endonezya Usulü Şiş Kebabı-Yemek TarifleriMalzemeler • 1 kg kuşbaşı kuzu eti ![]() Terbiyesi için: • 3 diş sarımsak • 4 yemek kaşığı sıvı yağ • 1 yemek kaşığı toz şeker • 1 adet küçük soğan • 1 yemek kaşığı limon suyu • 1 tatlı kaşığı tuz Sosu için: • Yarım su bardağı sıvı yağ • 1 diş sarımsak • 1 adet acı yeşil ya da kırmızı biber • 3 yemek kaşığı toz şeker • 1 yemek kaşığı limon suyu Tarif Terbiye için küçük bir kasede sarımsak, sıvı yağ, şeker, soğan, limon suyu ve tuzu karıştırın ![]() ![]() Sosu hazırlamak için tencerede bütün sos malzemelerini karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Kuşbaşı etleri şişlere geçirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|