|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
mantarlı, rizottoyemek, tarifleri, tavuklu |
![]() |
Tavuklu Ve Mantarlı Rizotto-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Ve Mantarlı Rizotto-Yemek TarifleriTavuklu ve Mantarlı Rizotto-Yemek Tarifleri Malzemeler • 4 orta boy soğan • 200 g konserve mantar • 300 g haşlanmış ve kuşbaşı kesilmiş tavuk eti • 100 g tereyağı • 250 g uzun taneli pirinç • 400 ml tavuk suyu • 80 g parmesan peyniri • Tuz ve karabiber Tarif Tereyağını sığ bir tencerenin içinde yüksek ateşte eritin ![]() Doğranmış soğanları ilave edin, sık sık karıştırarak 3 dakika kadar pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() Kuşbaşı doğranmış tavukları ve yavaş yavaş tavuk suyunu ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|