|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
etli, güveç, tarifleri, yapılışıyemek, yapımı |
![]() |
Etli Güveç Yapımı Yapılışı-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Güveç Yapımı Yapılışı-Yemek TarifleriETLİ GÜVEÇ yapımı yapılışı ETLİ GÜVEÇ yapımı yapılışı ETLİ GÜVEÇ Malzemeler ; 4 kişi için ½ Kg Kuşbaşı Koyun Eti 10 adet ceviz büyüklüğünde Kuru Soğan 1 yemek kaşığı Yağ 2 orta büyüklükte Domates 3 tane Yeşil Biber 1 bardak Su Kıyılmış Maydanoz yeterince Tuz Hazırlanışı; Orta büyüklükte bir toprak güveç kullanılır ![]() Güvecin en altına kuşbaşı etler sıralanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuzu etinden yapılırsa lezzetli olur ![]() ![]() Servis yapılırken üzerine kıyılmış maydanoz güzel durur ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|