Fırında Tavuk-Yemek Tarifleri |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Tavuk-Yemek TarifleriMALZEMELER 8 parça tavuk eti 1 adet soğan üç-dört diş sarmısak 3 çorba kaşığı limon suyu 3 çorba kaşığı sirke sıvı yağ kekik 3 adet defne yaprağı kırmızı pul biber ketçap tuz, karabiber HAZIRLANIŞI Sekiz parça tavuk payreks bir kaba dizin Bir tencerede sıvıyağ ile ince kıyılmış soğan, sarmısak, sirke, limon suyu, tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı, kırmızı pul biber ve ketçabı birbuçuk su bardağı su ile iyice kaynatın Bu karışımı, tavukların üzerine döküp, alüminyum folyo ile kapatın Orta derecedeki fırında altmış dakika pişirin |
|