Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabak, püreli, tarifleri, tavukyemek

Kabak Püreli Tavuk-Yemek Tarifleri

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Püreli Tavuk-Yemek Tarifleri




MALZEMELER
4 kişilik
2 adet kabak
4 adet tavuk göğsü
200 gr yoğurt
1 tatlı kaşığı salça
8 diş sarmısak
karabiber
tuz

HAZIRLANIŞI
Kabakları temizleyin ve 4 parçaya bölün Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın Kabakları ezerek püre haline getirin 1 tatlı kaşığı yoğurdu ayırıp kalanına 4 diş ezilmiş sarımsak ekleyin ve kabak püresiyle karıştırın Ayırdığınız yoğurda, kalan ezilmiş sarımsak, karabiber, salça ve tuzu ekleyip karıştırın Tavuk göğüslerini bu sosla terbiye edin ve yağsız tavada arkalı öndü pişirin Kabakla beraber servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.