![]() |
Çin Usulü Et Yemeği Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Usulü Et Yemeği TarifiÇin Usulü Et Yemeği Tarifi Çin Usulü Et Yemeği Tarifi, Çin Usulü Et Yemeği nasıl yapılır Malzemeler 400 gr dana eti (biftek ya da yağsız et)- yarım cm kalınlığında demir 1 lira büyüklüğünde kesilmiş 1 çorba kaşığı sirke 3 çorba kaşığı soya sosu 1 çorba kaşığı nişasta-3 çorba kaşığı soğuk suda eritilmiş 2-3 çorba kaşığı sıvı yağ (tercihen soya yağı) 1-2 dolmalık biber Yarım bağ yeşil soğan 1-2 adet havuç İsteğe bağlı acı sos Çin Usulü Et Yemeği Yapılışı Dana etleri tavada yağsız olarak suyunu bırakıp çekinceye kadar kavurulur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|