Ev Kebabı-Yemek Tarifleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ev Kebabı-Yemek TarifleriKullanılan malzemeler :Süre 20 DK Zorluk Derecesi: Kolay Kaç Kişilik 2 Kişilik 400 gram yağsız kuzu eti 1 su bardağı süzme yoğurt 2 küçük pide 3 kaşık tereyağı[*]Tuz, karabiber, kırmızı biberTarifin HazırlanışıEti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın ![]() Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın Tuz ve karabiber serpin![]() Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun Servis tabağına çıkartın Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin [*]En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın![]() |
|
|
|