Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlama, sebzeli, yapılır

Sebzeli Haşlama Et Nasıl Yapılır

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Haşlama Et Nasıl Yapılır




Sebzeli Haşlama Et nasıl yapılır Sebzeli Haşlama Et tarifi

Malzemeler :

1 Kg Koyun Eti (Kemikli Parça Et)

3 Adet Havuç

3 Adet Patates

2 Adet Limon Suyu

2 Yumurta Sarısı

1 Demet Maydanoz

3 Adet Soğan

4-5 Su Bardağı Su

Tuz , Karabiber

Tarif :

4-5 bardak suyu kaynatalım Parçalanmış eti, kaynayan suya atıp, doğranmış havuç, patates ve iri doğranmış soğanı ilave edelim Tuzunu ve karabiberini ayarlayalım Kapağını kapatarak pişmeye bırakalım Düdüklü tencerede yarım saat, çelik tencerede ise etler yumuşayana kadar pişirelim

Haşlamanın daha lezzetli olması için limon ve yumurta ile terbiye yapmak gerekir Terbiye için, yumurta sarılarını biraz tuzla çırpalım Üzerine limon suyunu ekleyelim Yemeğin suyundan biraz alıp yaptığımız terbiyeye ekleyerek çırpmaya devam edelim Sonra pişmiş yemeğin üzerine döküp karıştıralım İnce ince kıyılmış maydanozu da tabaklara serpip haşlamamızı tatlandıralım



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.