![]() |
Soğanlı Kavurma Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soğanlı Kavurma Nasıl YapılırSoğanlı Kavurma nasıl yapılır ![]() Malzemeler : 300 gram Arpacık Soğanı 3 Diş Sarmısak 1 kg Dana Eti 2 Çorba Kaşığı Margarin 2 Tatlı Kaşığı Pulbiber 3 Çorba Kaşığı Domates Salçası 2 Su Bardağı Et Suyu 2 Çorba Kaşığı Kekik Tuz, Karabiber Tarif : Soğan ve sarmısağı soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Et suyunun kalanını tencereye ekleyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Tavsiye: Bayramdan sonra eti değerlendirmek için malzemeleri değiştirerek tekrar kavurma yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolayca kavurmak Eti kavurmak için kalın tabanlı veya teflon bir tencere kullanın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|