Meksika Usulü Karides-Yemek Tarifleri |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meksika Usulü Karides-Yemek TarifleriKAÇ KİŞİLİK: 1 HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk PİŞME SÜRESİ: 15 dk Malzemeler: 150 gr jumbo karides Acı sos (miktarı isteğe bağlı) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay kaşığı Meksika baharatı 1 çay kaşığı kişniş 3-4 diş sarımsak Tuz Hazırlanışı: Sıvıyağı bir tavada ısıtın Karidesleri ekleyerek soteleyin 2-3 dakika soteledikten sonra Meksika baharatı, tuz, acı sos ve sarımsağı ilave edin Ocaktan almadan önce kişnişi ekleyip sıcak servis yapın |
|