Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bursada, heyecanı, ufo

Bursa'da Ufo Heyecanı

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bursa'da Ufo Heyecanı

Bursa'da UFO heyecanı

--------------------------------------------------------------------------------

Bursa'da görüntülenen bir cisim, akıllara, "UFO mu?" sorusunu getirdi

Bursa'nın Çekirge Mahallesi'ndeki evinin penceresinden dışarıyı seyrettiği sırada gökyüzünde bir ışık kütlesinin sürekli hareket ettiğini gören tekstil işçisi İbrahim Işıksönmez (41), bunu mahalleli ile paylaşınca ismi "UFO İbrahim'e çıktı Bunun üzerine taksitle kendisine kamera alan tekstil işçisi, UFO olduğunu iddia ettiği ışık kütlesini görüntülemeyi başardı 2 çocuk babasının çektiği görüntülerde bir cismin kendi etrafında daireler çizdiği ve çok hızlı hareket ettiği görüldü Bazen gözden kaybolan

bazen tekrar ortaya çıkan ışık kütlesinin UFO olduğunu iddia eden İbrahim Işıksönmez, cismi bir ay önce fark ettiğini söyledi

Görüntülemeyi başardığı cismin UFO olduğunda ısrar eden Işıksönmez, "Bir akşam evin camından dışarıyı seyrettiğim sırada bir cismin hareket ettiğini fark ettim Mahallede birkaç kişiye söyledim Ancak ışık kütlesinin yıldız olduğunu iddia ederek benimle dalga geçmeye başladılar Adım UFO İbrahim'e çıktı" dedi

Kendisine kimsenin inanmaması üzerine taksitle bir kamera alarak cismi görüntülemeyi başardığını söyleyen Işıksönmez, uzmanlardan yardım istedi Cismin gece saat 2200'den sonra ortaya çıktığını ve şafak vaktine kadar kaybolmadığını kamerayla tespit eden Işıksönmez, "Bazen evin ön tarafına, bazen de arka tarafına geçiyor" diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com