Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kampı, türkiye, uzay

Türkiye Uzay Kampı

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiye Uzay Kampı

Türkiye Uzay Kampı

Eğitim, Takım Çalışması ve Teknoloji

Bir uzay ve bilim merkezi olan Uzay Kampı Türkiye gençleri, bilim, matematik ve teknoloji alanında kariyer yapmaları için motive etmeye odaklanmıştır Hem çocuklar hem de yetişkinler uzayla ilgili interaktif simülasyonların kullanıldığı dinamik ve eğlenceli bir ortamda; iletişim, takım çalışması ve liderlik alanlarında da eğitim alırlar

Programlar ve Simülatörler

Uzay Kampı Türkiye programlarında, katılımcılara uzayda yaşama ve çalışma hissini veren simülatörler kullanılmaktadır Uzaya gitmek 8,5 dakika sürer ancak gerçek bir uçuş görevinin hazırlıkları yıllar allır Yıllarca süren bu görev eğitimleri Uzay Kampı Türkiye’de 2 günlük, 5 günlük, 6 günlük ve 10 günlük programlarla sunulmaktadır

Uzay Eğitimleriyle Küresel Dostluk

12 Haziran 2000’de açılan eğitim ve eğlence merkezi Uzay Kampı Türkiye’yi, 40'ın üzerinde ülkeden 70 binin üzerinde genç ve yetişkin ziyaret etmiştir Son teknoloji ile donatılmış tesisimiz farklı uluslardan gençlerin bir araya gelip uzun süreli arkadaşlıklar kurabilecekleri ve diğer kültürleri anlayabilecekleri ideal bir ortam sunmaktadır

Benzersiz Tesis-Benzersiz Konum

Uzay Kampı Türkiye; İzmir’de, çağdaş bir endüstri merkezi olan Ege Serbest Bölgesi’nde ESBAŞ tarafından işletilmektedir Uzay Kampı Türkiye dünyadaki dördüncü, Türkiye Ortadoğu, Güneydoğu Avrupa ve Batı/Orta Asya’da bulunan tek uzay kampıdır

Uzay Kampı Türkiye, Uluslararası Adnan Menderes Hava Limanı’na 5 dakika, şehir merkezine 15 dakika uzaklıktadır

Uluslararası Onaylı

Bilimsel eğitim veren Uzay Kampı Türkiye, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da tanınmaktadır Kampımız; merkezi Hunstville, Alabama’da bulunan Amerika Uzay Bilimleri Sergi Komisyonu Lisansına sahiptir

Uzay Kampı Türkiye'nin üye olduğu okul organizasyonları:

NESA- Yakındoğu ve Güney Asya Okullar Konseyi

CEESA- Orta ve Doğu Avrupa Okullar Birliği

ECIS- Uluslararası Okullar Avrupa Konseyi

EARCOS- Denizaşırı Okullar Doğu Asya Bögesel Konseyi

Detaylı bilgi için:

http://wwwspacecampturkeycom/

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com