![]() |
Minik Bir Yürekten Şehit Babaya Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Minik Bir Yürekten Şehit Babaya MektupMİNİK BİR YÜREKTEN BABAYA MEKTUP Yine seni özledim ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün benim doğum günüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanın ciğeri nasıl yanar baba? Çok büyük bir kalabalık vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Ölmediysen nerdesin baba? Kocaman bir Türk bayrağına sarmışlardı tabutunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sen öldün mü? O zaman vatan bölündü mü? Çok karıştı aklım baba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O da sen yoksun yanımda ![]() Annem çok özlüyor seni biliyorum ![]() ![]() Peki gurur senin yerine kardeşimi koklar mı? Beni maça götürür mü acaba? Biliyor musun baba,benim ciğerim yanmıyor elledim sıcak değildi fazla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu acı nasıl diner? Ellerin ellerimi nerde bekler? Koşabilmek için seninle yollar bizi nasıl özler? Vatanı hangi canavar böler? Onlara senden başka kim dur der? Gel de anlat bana ![]() ![]() ![]() (Alıntıdır-Menşure Şahin) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
TEMUR38
|
![]() güzel bi konu teşekkürler ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
|