![]() |
Gaziantep Yoğurtlu Patates Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gaziantep Yoğurtlu Patates TarifiGaziantep yoğurtlu patates tarifi Malzemeler: 1 kg patates 750 gr süzme yoğurt 500 gr parça koyun eti 5 parça ilikli kemik 1 kase nohut1 küçük boy soğan 1 yumurta 1 yemek kaşığı tereyağı 1 tutam hasbir 1 tutam karabiber Yapılışı: 500 gr et ve ilikli kemik tencereye alınıp üzerini geçmeyecek kadar su ilave edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğurtlu Patates servise hazırdır ![]() |
![]() |
![]() |
|