![]() |
Ağzı Açık - Afyon Yöresi Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağzı Açık - Afyon Yöresi Yemek TarifleriAğzı Açık Malzemeler: Hamuru için; 2kg ![]() 125 gr ![]() 1/2 kg ![]() 1 fincan sirke 1 yemek kaşığı yoğurt Tuz ve su İç için; 500 gr ![]() 8 adet yumurta 1 adet maydanoz tuz, karabiber Hazırlanışı: Un , tuz sirke yoğurt ve su karışımı kulak memesi yumuşaklığında yoğrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katlanan bezeler küçük kare parçalar halinde kesilir ![]() ![]() Diğer tarafta iç malzemeleri karıştırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|