|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
etli, kişilikyemek, pilavı, pirinç, tarifleri |
![]() |
Etli Pirinç Pilavı (6 Kişilik)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Pirinç Pilavı (6 Kişilik)-Yemek TarifleriMALZEMELER 2 su bardağı pirinç 2 ![]() 2 4/5 su bardağı tavuk ya da et suyu 6 ![]() 3 orta boy soğan (küçük küpler halinde doğranmış) 500 gr yağsız kuşbaşı kuzu eti 1 çay kaşığı tuz taze çekilmiş karabiber 2 su bardağı sıcak su HAZIRLANIŞI Pirinci pilav için hazırlayın ![]() ![]() Bir tencereye margarini koyup, eritin ![]() ![]() ![]() Tuz ve biberini ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Etler pişme suyunu çekince sıcak et suyunu katıp, bir taşım kaynatın ![]() ![]() ![]() Etli pilavı demlendirdikten sonra önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp, sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|