Tagratelli Gorgonzola-Yemek Tarifleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tagratelli Gorgonzola-Yemek TarifleriTagratelli gorgonzola-Yemek Tarifleri MALZEMELER (4 kişilik) 500 gr tagretelli İtalyan makarnası 150 gr gorgonzola 400 gr krema 15 gr tereyağ Tuz (az) HAZIRLANIŞI Tagratelli suda haşlandıktan sonra tavada tereyağı eritilir İçine gorgonzola peyniri ve krema eklenir Sosumuz hafif koyulaştıktan sonra içine haşladıgımız makarnalar ilave edilerek servise sunulur AFIYET OLSUN! |
Tagratelli Gorgonzola-Yemek Tarifleri |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tagratelli Gorgonzola-Yemek TarifleriItalyan Makarna Salatasi Tarif Güzel bir italyan salatasina nedersiniz, ben cok sevdim umarim sizlerde seversiniz Malzemeleri: - 500 gr herhangi bir makarna cesidi - 2 adet kirmizi sogan - 2 adet uzun kirmizi biber - 200 gr cherry domates - taze feslegen - birkac tane zeytin Sosu icin: - limonun suyu - zeytinyagi - tuz, karabiber, pul biber Yapilisi: 1 Ilk önce biberleri ve cherry domatesleri de ortadan ikiye bölüp firinda biberler iyice kizarana kadar közledim Biberler soguyana kadar da makarnalari hasladim ve bir kenara aldim 2 Biberleri kabuklarindan ve cekirdeklerinden arindirip ince ince kiydim Soganlari da piyazlik kiydim ve biraz diriligini almak icin ellerimle ezdim 3 Limon, bol zeytinyagi ve baharatlardan olusan sosu hazirladim ve tüm malzemeleri bir araya getirip harmanladim dikkatlice En son olarakta zeytinleri ve kiyilmis taze feslegeni ekledim salatamiza ve hemen ilik olarak servis Tarifi : http://eldaninannesiblogspotcom/ aldim Paylasim icin cok teşekkürler AFIYET OLSUN!! |
|