![]() |
Ramazan Sofraları İçin Kütahyada Yapılan Yemekler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ramazan Sofraları İçin Kütahyada Yapılan YemeklerRamazan sofraları için Kütahyada yapılan yemekler KÜTAHYA Kütahya’da bir aile, özellikle ramazan aylarının aranan tatlısı olan güllacın üretimini 104 yıldır sürdürüyor ![]() İmalathane sahibi Hamdi Güllaşçı, Kütahya’da, güllaç tatlısının çini ve porselen gibi önemli değerler arasında yer aldığını belirtiyor ![]() Babasının dedesi Güllaşçı Ahmet’in 2 ![]() “Babamın dedesi, güllaç yapmayı saray mutfağında öğrenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güllaşçı, güllaç tatlısının özellikle iftar sofralarının baş tacı olduğunu belirterek yağsız yapıldığı için çok hafif olması nedeniyle tercih edildiğini bildirdi ![]() |
![]() |
![]() |
|