Gülaş Tarifi Resimli |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gülaş Tarifi ResimliGülaş Tarifi Resimli Gulaş Tarifi Resimli Gülaş Tarifi Gülaş nasıl pişirilir Gülaş yapımı Gulaş Tarifi Resimli Malzemeler
Yemeğin Tarifi [*]Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış soğanı ilave edin Soğanlar sararınca un ve kırmızıbiberleri ekleyin Kimyon ve tuz serpip karıştırın Tencerenin kapağını kapalı olarak bekletin[*]Domateslerin kabuklarını soyup küçük doğrayın Maydanoz, dereotu, ve naneyi ince kıyın Domates, maydanoz, dereotu ve naneyi yemeğe ekleyin Etlerin üzerine çıkmayacak kadar su ilave edin[*]Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin Pilav veya haşlanmış patates ile servis yapın |
|