![]() |
Bilimin Rotası Doğru Çizilmelidir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilimin Rotası Doğru ÇizilmelidirBen derin bir imana sahip olmayan herhangi bir bilim adamı düşünemiyorum ![]() [size="3">Evreni ve içindeki varlıkları incelemenin ve Allah'ın yaratış sanatını keşfederek insanlığa açıklamanın yolu "][/size] Bilim Yanlış Yönlendirildiğinde [size="3">Bilimsel bir sürecin ilk aşaması hipotez belirlemedir ve bu süreç- bilim adamlarının benimsediği temel bakış açısı ile ilgilidir ![]() [size="3">Materyalistlerin- "][/size] [size="3">20 ![]() ![]() ![]() [size="3">-"][/size] [size="3">Materyalistler- evrende bir amaç ve tasarım olmadığını da iddia etmişlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() -Evrim Safsatasını Kanıtlama Çabalarının Bilime Kaybettirdikleri Bilimin yanlış temeller üzerine oturtulmasının en somut örneğini- Darwin'in evrim teorisinde görmek mümkündür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evrimciler- tüm bu açık delillere rağmen- evrimi ispatlamak için sayısız araştırma ve deneyler yapmakta- sadece safsatalardan ve aldatmacalardan ibaret ciltlerce kitap yazmakta- enstitüler kurup- konferanslar verip- televizyon programları hazırlamaktadırlar ![]() ![]() ![]() Bazı bilim adamları ya da düşünürler- evrimin ne denli büyük bir yanılgı olduğunu görmektedir ![]() Ben kendim- evrim teorisinin- geleceğin tarih kitaplarındaki en büyük alay konularından biri olacağına ikna oldum ![]() ![]() ![]() Sonuç Çevremizde ve içinde yaşadığımız evrende- Yaratılış'a ait sayısız delil bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Oysa evrim ve materyalizm gibi hurafelere inanmak ve bunları bilime rağmen savunmaya çalışmak- psikolojik yönden bilim adamlarını da sıkıntıya sokar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilimin ilerleyebilmesi- için bu 19 ![]() Kaynak:Bilgilerdünyası |
![]() |
![]() |
|