![]() |
Asimo, Şimdi De Orkestra Yönetecek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asimo, Şimdi De Orkestra YönetecekASIMO, şimdi de orkestra yönetecek ![]() ASIMO ayrıca, 14 Mayıs'ta, DSO'da gerçekleştirilecek ve seçkin bir grup müzik öğrencisinin Yo-Yo Ma'dan alacağı bir eğitimin öncesinde yüzlerce çocukla bir araya gelecek ![]() Advanced Step in Innovative Mobility (Yenilikçi Harekette Yenilikçi Adım) ifadesinin ilk harflerinden oluşan ASIMO, insanlara yardım etmek ve gelecekte bir gün yaşlılara ve engellilere evlerinde destek olmak hedefiyle tasarlandı ![]() ![]() ![]() Honda, Düşlerin Gücü Müzik Eğitimi Fonu'nun oluşturulması amacıyla DSO için 1 milyon ABD Doları kaynak sağlıyor ![]() ![]() Mayıs ayındaki Yo-Yo Ma performansı ve öğrencilere yönelik Uzmanlık Sınıfına sponsorluğa ek olarak Honda ile DSO arasındaki işbirliği kapsamında gerçekleşecek çalışmalar şu şekilde: " Detroit şehrinin yeterli olanakların bulunmayan bölgelerinde öğrencilere müziğe giriş / yaylı çalgılar eğitimi vermeyi amaçlayan Düşlerin Gücü Yaylı Çalgılar Projesi'nin hayata geçirilmesi ![]() " İstekli ancak yeterli olanağa sahip olmayan öğrencilere müzik konusundaki yeteneklerini tam olarak geliştirebilmeleri amacıyla Yaylı Çalgılar Projesi, DSO Civic Orkestrası ve/veya DSA bünyesinde özel dersler sağlamaya yönelik Düşlerin Gücü Müzik Bursu programının gerçekleştirilmesi ![]() " DSO Civic Gençlik Orkestrasının, DSO ile DSA'nın eğitim ortaklığı faaliyetlerinin ve Max M ![]() ![]() " DSO'nun programları için fon sağlayan 2008 Klasik Kökler Galasının desteklenmesi ![]() ASIMO kimdir? Honda mühendisleri, insansı robotu 1986 yılında ihtiyacı olanlara yardım etmesi amacıyla geliştirmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|