Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tık, türkiye, uzakta

Türkiye Bir 'Tık' Uzakta

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiye Bir 'Tık' Uzakta

Türkiye bir 'tık' uzakta

Turistler, Kültür ve Turizm Bakanlığının internet sitesinden Türkiye hakkında her şeyi öğrenebilecek

Turistin, Türkiye hakkında aradığı her şeyi ''tek tık''la bulabildiği Kültür ve Turizm Bakanlığının resmi internet portalı 'wwwgoturkeycom', turizm sektörüne tanıtım katkısı yapacak, turistik tesislerin tanıtım filmlerini ücretsiz çekecek
Sitenin Genel Yayın Yönetmeni Murat Yıldız, turistlerin, tarihi mirastan yıl boyunca yapılan etkinliklere, kültür ve yaşamdan güncel gelişmelere, Türkiye'ye dair her şeyi portalda bulabileceğini söyledi
TANITIM FİLMİ
Portalda video görüntüleriyle yer almayı isteyen turizm tesislerinin tanıtım filmlerinin goturkeycom tarafından ücretsiz çekileceğini kaydeden Yıldız, şöyle devam etti:
'İnternette yayınlanmak üzere özel yapılan bu filmlerle tesisler, içinde bulundukları çevreleri, konumları, genel mimari ve tematik yapıları, odaları, restoranları, barları, havuzları, plajları, spor, eğlence, sağlık, güzellik ve benzeri konulardaki altyapı ve hizmet özellikleri konu alınarak tanıtılıyor
Bu çalışma kapsamında Antalya ve çevresinde başlanan tanıtım çekimleri Güney Ege, İstanbul, Ankara ve Kapadokya gibi önemli destinasyonlarda sürecek Bu imkandan yararlanmak isteyen tesislerin goturkeycom portal yönetimi ile temasa geçmeleri yeterli olacak'
TEK ADRES: GOTURKEYCOM
Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cemal Tekkanat, özel sektöre ait olduğu izleniminin aksine goturkeycom'un bakanlığın resmi web sitesi olduğunu vurguladı
Türkiye'nin yurt dışındaki tanıtımlarında kullanılacak broşür, reklam görselleri gibi materyallerde, 1 Ocak 2008'den itibaren ''wwwgoturkeycom'' adresinin yer alacağını belirten Tekkanat, böylece Türkiye'ye gelmek isteyen turistlerin bilgi için tek adrese yönlendirileceğini söyledi Tekkanat, ''Türkiye'nin dünyadaki tanıtımında birlikteliği bu siteyle sağlayacağız'' dedi
SİTE 4 DİLDE YAYINDA
Turistlerin, Türkiye hakkındaki her türlü doğru ve pratik bilgiye bu adresten kolayca ulaşabileceğini anlatan Tekkanat, ''Sitede, Türkçe, Almanca, İngilizce ve Fransızca dillerinde yayın yapılıyor Ayrıca turizm sektörünün pazarlamasının yapıldığı bölümde Rusça ve İspanyolca da hizmet veriliyor Sitede sürekli güncelleme söz konusu'' diye konuştu
Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Tekkanat, sitenin Cebit Bilişim Fuarı'nda da tanıtılacağını belirtti ve turizm tesislerini siteye katılmaya davet etti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com