![]() |
Türkiye Bir 'Tık' Uzakta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkiye Bir 'Tık' UzaktaTürkiye bir 'tık' uzakta Turistler, Kültür ve Turizm Bakanlığının internet sitesinden Türkiye hakkında her şeyi öğrenebilecek ![]() Turistin, Türkiye hakkında aradığı her şeyi ''tek tık''la bulabildiği Kültür ve Turizm Bakanlığının resmi internet portalı 'www ![]() ![]() ![]() Sitenin Genel Yayın Yönetmeni Murat Yıldız, turistlerin, tarihi mirastan yıl boyunca yapılan etkinliklere, kültür ve yaşamdan güncel gelişmelere, Türkiye'ye dair her şeyi portalda bulabileceğini söyledi ![]() TANITIM FİLMİ Portalda video görüntüleriyle yer almayı isteyen turizm tesislerinin tanıtım filmlerinin goturkey ![]() 'İnternette yayınlanmak üzere özel yapılan bu filmlerle tesisler, içinde bulundukları çevreleri, konumları, genel mimari ve tematik yapıları, odaları, restoranları, barları, havuzları, plajları, spor, eğlence, sağlık, güzellik ve benzeri konulardaki altyapı ve hizmet özellikleri konu alınarak tanıtılıyor ![]() Bu çalışma kapsamında Antalya ve çevresinde başlanan tanıtım çekimleri Güney Ege, İstanbul, Ankara ve Kapadokya gibi önemli destinasyonlarda sürecek ![]() ![]() ![]() TEK ADRES: GOTURKEY ![]() Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cemal Tekkanat, özel sektöre ait olduğu izleniminin aksine goturkey ![]() ![]() Türkiye'nin yurt dışındaki tanıtımlarında kullanılacak broşür, reklam görselleri gibi materyallerde, 1 Ocak 2008'den itibaren ''www ![]() ![]() ![]() ![]() SİTE 4 DİLDE YAYINDA Turistlerin, Türkiye hakkındaki her türlü doğru ve pratik bilgiye bu adresten kolayca ulaşabileceğini anlatan Tekkanat, ''Sitede, Türkçe, Almanca, İngilizce ve Fransızca dillerinde yayın yapılıyor ![]() ![]() ![]() Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Tekkanat, sitenin Cebit Bilişim Fuarı'nda da tanıtılacağını belirtti ve turizm tesislerini siteye katılmaya davet etti ![]() |
![]() |
![]() |
|