Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çalışan, usbden, windows

Usb'den Çalışan Windows 8

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Usb'den Çalışan Windows 8




USB'den çalışan Windows 8

Windows 8'de yer alacak "Windows to Go" özelliği sayesinde IT yöneticileri, işletim sistemini USB çubuklarında taşıyabilecekler

Kurumlara sunulan özelliğin aynı amaçla diğer kullanıcılar için de sunulup sunulmayacağı şu an bilinmiyor Windows to Go'nun bir ücret karşılığında sunulması da ihtimaller arasında Microsoft, analistlere tanıttığı özellikler arasında olan Windows to Go hakkında daha fazla bilgiyi şimdilik vermiyor Microsoft, Windows to Go'yu şu kadarıyla bize anlatıyor:

"Windows to Go, kurumsal yöneticilerin herhangi bir Windows 7 veya Windows 8 çalıştırabilen bilgisayarda Windows 8'i USB sürücüsünden boot ederek çalıştırmaya yarayan yeni bir özelliktir" "Windows to Go ile çalışanlar, ister evden, ister ofisten veya farklı bir bilgisayardan çalışabilirler"



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.