![]() |
Nil - Tek Taşımı Kendim Aldım Albüm Tanıtımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nil - Tek Taşımı Kendim Aldım Albüm TanıtımıMüzik dünyasının en sevilen, en güzel, en başarılı, en üretken sanatçılarından biri olan Nil Karaibrahimgil yine son derece enerjik bir albüme imza attı ![]() Ozan Çolakoğlu ile birlikte besteledikleri bir şarkının dışında tüm söz ve bestelerin Nil’e ait olduğu albümde tam 12 şarkı yeralıyor ![]() ![]() Müzik dünyasının en sevilen, en güzel, en başarılı, en üretken sanatçılarından biri olan Nil Karaibrahimgil yine son derece enerjik bir albüme imza attı ![]() "Tek Taşımı Kendim Aldım" isimli bu yepyeni albüm 2006 yılının en çok dinlenen albümü olacak ![]() Ozan Çolakoğlu ile birlikte besteledikleri bir şarkının dışında tüm söz ve bestelerin Nil’e ait olduğu albümde tam 12 şarkı yeralıyor ![]() ![]() Her bir detayı özenle planlanmış olan bu müthiş albümde yine alanının en iyi isimleri ile çalışıldı ![]() Prodüktörlüğünü Ozan Çolakoğlu’nun üstlendiği albümün fotoğraflarını Nihat Odabaşı ve ilk klibini Umur Turagay çekti ![]() Bu albümde Nil’in ilk defa bir konuğu var! Türk Rap camiasının en sevilen isimlerinden "Ayben", Peri isimli şarkıda rap’i ile Nil’e eşlik etti ![]() Dinamik ritmi ve çarpıcı sözleri ile tüm özgür kızların yeni marşı olacak "Pırlanta" tüm radyolarda yerini almaya başladı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|