Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
album, albüm, demir, demirkandan, yeni, öfkem

Demir Demirkan'dan Yeni Albüm Öfkem Ve Ben - Yeni Album

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Demir Demirkan'dan Yeni Albüm Öfkem Ve Ben - Yeni Album

Demir Demirkan'dan yeni albüm: "ÖFKEM VE BEN"

Türk Rock tarihinin en başarılı sanatçılarından Demir Demirkan'ın maxi single çalışması "ÖFKEM VE BEN" Pasaj Müzik etiketi ile müzikseverlerle buluştu Albümün ilk şarkısı ÖFKEM VE BEN beklenmedik bir anda çıkıp gelen eski bir dostu, güçlü, kolay kontrol edilemeyen öfkeyi anlatıyor İnsanın öfkenin ateşinde yanıp, kavrulup küllerinden yeniden doğuşunun serüvenini yaşatıyor

Albümün bir diğer şarkısı "AŞKTAN ÖTE" ise duygusal bir yapıya, Ömer Hayyam etkisine sahip Parçada Aşk bir yana, dünya bir yana teması işleniyor Tanrısal veya her hangi bir şeye duyulan aşk halini yüksek volümle hayata geçiren parçanın akustik versiyonu da bulunmakta

Maxi Single'da yer alan parçaların rock düzenlemeleri Demir Demirkan, Kerem Tüzün ve Arbak Dal tarafından yapıldı Demirkan "AŞK'TAN ÖTE"nin akustik versiyonunda ilk defa gitarın üzerinde bir perküsif loop hazırlayarak onun üzerine çalıp, vokali gerçekleştirdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com