![]() |
Ebru Aydın - Müsadenizle Albüm Tanıtımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Aydın - Müsadenizle Albüm TanıtımıEbru Aydın - Müsadenizle (Albüm Tanıtımı) ![]() 01 ![]() 02 ![]() 03 ![]() 04 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Aydın - Müsadenizle Albüm Tanıtımıdevamını dilerim başarılaR |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Aydın - Müsadenizle Albüm Tanıtımılinki göremedim nerde acaba ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Aydın - Müsadenizle Albüm TanıtımıSitede mp3 paylasimi yasak o yuzden link yok ![]() ![]() ![]() Yukardaki arkadas sadece albumu tanitmis ![]() ![]() ![]() Album ve sarkici hakinda biraz daha bilgi: Ebru Aydın, uzun bir sessizlik döneminden sonra "Müsaadenizle" ile yeniden müzik dinleyicisi ile buluşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki ünlü popçunun desteğini alan Ebru Aydın, "Bu benim için büyük bir onur ve gurur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapımcılığını Özgür Aras'ın prodüktörlüğünü iki genç müzisyen Erhan Bayrak ve Sinan Akçıl'ın beraber yaptığı albümün düzenlemelerinde ise Cenk Çalışan, Erhan Bayrak ve Sinan Akçıl imzası var ![]() Ünlü söz yazarı Seda Akay' ın isim anneliği yaptığı "Müsaadenizle" albümüyle çıkış yapan Ebru Aydın, "Müzikseverlerle ilk buluşmamın üzerinden geçen 10 yıl boyunca, sizlerle yeniden buluşabilmenin yollarını ararken karşılaştığım kalabalıklar içerisinde doğru insanlarla el ele olamamanın sıkıntısını yaşadım ![]() ![]() Ebru Aydın, dört yıl vokalistliğini yaptığı Tarkan'ın bu albümde hiç isminin olmaması konusunda ise, "İnsanların kendi tercihidir ![]() ![]() ![]() "Müsaadenizle" DMC Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alacak ![]() |
![]() |
![]() |
|