![]() |
Gültekin Ozcan - Mardinin Guzel Kizi 2008 Albüm Tanıtımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gültekin Ozcan - Mardinin Guzel Kizi 2008 Albüm TanıtımıGüLtekin Ozcan - Mardinin GuzeL Kizi 2008 Albüm Tanıtımı ![]() GuLtekin Ozcan - Mardinin GuzeL Kizi 2oo8 - o1 - Mardinin GuzeL Kizi GuLtekin Ozcan - Mardinin GuzeL Kizi 2oo8 - o2 - NereLisen & Kara Kopru NarLi Dere GuLtekin Ozcan - Mardinin GuzeL Kizi 2oo8 - o3 - Ciran GuLtekin Ozcan - Mardinin GuzeL Kizi 2oo8 - o4 - Sivasin YoLLari GuLtekin Ozcan - Mardinin GuzeL Kizi 2oo8 - o5 - Hasret Bitiren YoLLar GuLtekin Ozcan - Mardinin GuzeL Kizi 2oo8 - o6 - Yine Gam Yukunu GuLtekin Ozcan - Mardinin GuzeL Kizi 2oo8 - o7 - eLedim eLedim GuLtekin Ozcan - Mardinin GuzeL Kizi 2oo8 - o8 - AgLa AgLamaya Doymayan Gozum GuLtekin Ozcan - Mardinin GuzeL Kizi 2oo8 - o9 - DagLara Varmisin GuLtekin Ozcan - Mardinin GuzeL Kizi 2oo8 - 1o - Seyyah oLup |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gültekin Ozcan - Mardinin Guzel Kizi 2008 Albüm TanıtımıAlbüm tanıtımları bölümünün amacı üyelere yeni çıkan yada çıkacak olan albümler konusunda ilgilileri bilgilendirmektir ve hiç bir şekilde (teşekkür edince gelen gizli linkler vb) mp3 linki konuda bulunmiyacaktır ![]() ![]() ![]() Uymayan lar için Bu Mesaj uyarı sayılıp ikinci bir uyarı yapılmaksızın yasaklanacaklardır, frmsinsi ![]() ![]() İyi Forumlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gültekin Ozcan - Mardinin Guzel Kizi 2008 Albüm Tanıtımıteşekkürler arkadaşhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh h hhhh |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gültekin Ozcan - Mardinin Guzel Kizi 2008 Albüm TanıtımıteşekkürlerEyvallaah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gültekin Ozcan - Mardinin Guzel Kizi 2008 Albüm Tanıtımıharika ne zmanadır bulmamamıştım |
![]() |
![]() |
|