Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açar, albüm, ipek, kayahan, tanıtımı, şarkıları

Kayahan Şarkıları / İpek Açar Albüm Tanıtımı

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kayahan Şarkıları / İpek Açar
Ama ben onun cumartesi sabahı çocuk programlarında uzaylı kıyafetleriyle çıkıp elinde uzay gitarıyla şarkılar söylediği günleri de hatırlıyorum Voynk efektiyle açılıp kapanan kapılar, düğmeleri yanıp sönen koca masalar vardı Kayahan o günlerden bu günlere çok değişti Birkaç evlilik yaptı, genç hanımları nikahladı, sevaplara girdi Kayahan Açar'ın son eşi İpek Açar o duru sesiyle kocasının şarkılarını söylüyor Zaten Kayahan bugüne kadar vokalist seçimlerinde hep başarılıydı Demet Sağıroğlu da Türkiye'nin en güzel seslerinden birine sahip değil mi? Kayahan'ın eşi İpek Açar bakalım hangi Kayahan klasiklerini seslendirmiş: Sokak Kedisi, Kiraz, Kaç Kere, Nar Tanem, Acıkmışım Sevgine, Olmalı, Olacak, İstiyorum ve Gönül Sayfam Kayahan severler almalı Albüm Neşe Müzik/Universal'dan çıktı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bakalım nilüfer kadar iyi mi ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com