|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abbas, albüm, ali, aslantürk, ayriligin, tanıtımı, vaktimiydi |
![]() |
Ali Abbas Aslantürk - Ayriligin Vaktimiydi Albüm Tanıtımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Abbas Aslantürk - Ayriligin Vaktimiydi Albüm Tanıtımı![]() 01 - Ayriligin Vaktimiydi 02 - Gidem Dedim 03 - Aramiyacam 04 - Neyliyem 05 - Nece Sonra 06 - Baba Yurdu 07 - Yollarina Sular Serptim 08 - Söylemeyim 09 - Senden Sogudum 10 - Dilimin Ucunda 11 - Beni Öldürür 12 - Gardas 13 - Bir Yangin Yeri 14 - Geldi Gecti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Abbas Aslantürk - Ayriligin Vaktimiydi Albüm TanıtımıAlbüm tanıtımları bölümünün amacı üyelere yeni çıkan yada çıkacak olan albümler konusunda ilgilileri bilgilendirmektir ve hiç bir şekilde (teşekkür edince gelen gizli linkler vb) mp3 linki konuda bulunmiyacaktır ![]() ![]() ![]() Uymayan lar için Bu Mesaj uyarı sayılıp ikinci bir uyarı yapılmaksızın yasaklanacaklardır, frmsinsi ![]() ![]() İyi Forumlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Abbas Aslantürk - Ayriligin Vaktimiydi Albüm Tanıtımıteşekkür ederim ellerine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Abbas Aslantürk - Ayriligin Vaktimiydi Albüm Tanıtımıkardeş nasıl indirecezz yaff acil lazım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Abbas Aslantürk - Ayriligin Vaktimiydi Albüm TanıtımıForumumuzda mp3 paylaşımı yasaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Abbas Aslantürk - Ayriligin Vaktimiydi Albüm Tanıtımıtşklerrrrrrrrrrrrrrrrr |
![]() |
![]() |
|