Dost Kervanı 2008 Albüm Tanıtımı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dost Kervanı 2008 Albüm Tanıtımı![]() 1 01 - Musa Eroğlu -Yolarıma Karmı Yağdı2 02 - Gülşen Kutlu -Az mı Çektim3 03 - Oğuz Aksç -Tabakta Darı Gördüm4 04 - Nazlı Öksüz -Germir Bağları5 05 - Okan Murat Öztürk -Siyah Saçlarında Hatem Yüzlerin6 06 - Talga Çandar -İzmirin Kavakları7 07 - Mustafa Özarslan -Horosan Dağı ( U H)8 08 - Nazlı Öksüz - Oğuz Yılmaz -Giden Ay Tutulurmu9 09 - Musa Eroğlu - Nazlı Öksüz -Pınar Başından Bulanır10 10 - Okan Murat Öztürk -Derbent Deresi11 11 - Mustafa Özarslan -Zemherinin Ayazında12 12 - Oğuz Aksaç -Bir Çift Turna Gördüm13 13 - Oğuz Yılmaz -Bir Yiğt Gurbete Gitse14 14 - Tolga Çandar -Söğüdün Yaprağı15 15 - Tüm Solisler -Geçti Dost Kervanı |
|
Dost Kervanı 2008 Albüm Tanıtımı |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dost Kervanı 2008 Albüm TanıtımıAlbüm tanıtımları bölümünün amacı üyelere yeni çıkan yada çıkacak olan albümler konusunda ilgilileri bilgilendirmektir ve hiç bir şekilde (teşekkür edince gelen gizli linkler vb) mp3 linki konuda bulunmiyacaktır Gizli linkler mp3 olarak kabul edilip yazanlar hemen yasaklanacaktır![]() Uymayan lar için Bu Mesaj uyarı sayılıp ikinci bir uyarı yapılmaksızın yasaklanacaklardır, frmsinsi net olarak korsan a KARŞIYIZ![]() İyi Forumlar |
|
|
|